Și tu poți avea MÂINI DE PRINȚESĂ în timpul iernii

Și tu poți avea MÂINI DE PRINȚESĂ în timpul iernii

Zilnic supuse unei agresiuni externe, mâinile își dublează efortul pentru a rămâne netede și tratate, în ciuda iernii. Păstrarea moliciunii lor sau sublimarea frumuseții va necesita doar câteva minute pe zi. Urmați instrucțiunile noastre. Și tu poți avea MÂINI DE PRINȚESĂ pe timpul iernii.

Respectând cu strictețe pașii modului nostru de a ne păstra mâinile frumoase, redăm acestui dar al naturii o a doua vocație, seducția.

Epidermul mâinilor: atenție este fragil !

Pielea mâinilor este extrem de subțire și fragilă. Conține puține glande sebacee care, de obicei, favorizează producerea stratului protector natural. Fiind mai vulnerabil printr-o sinteză slabă a factorilor naturali de hidratare (de 4 până la 5 ori mai mici decât cei ai feței), epidermul mâinilor necesită continuu utilizarea unor produse capabile să compenseze această lipsă și, în consecință, să oprească îmbătrânirea.

Cremele hidratante obțin acest caracter datorită bogăției lor în ingrediente active hidratante. Cu o doză crescută de ingrediente active calmante, alantoină și glicerină, care lasă o peliculă protectoare pe suprafața pielii, emolienți precum ulei de argan protector și extracte de mandarină, sunt folosite zilnic și restabilesc suplețea, moliciunea și catifelarea epidermului.

Frumusețea mâinilor se reface în timp ce dormi

Ca și băile de parafină efectuate într-un SPA, faceți-vă această îngrijire pe bază de ulei de parafină, ulei de germeni de grâu sau migdale dulci. Aceste uleiuri vor transforma mâinile complet crăpate în mâini de supermodel, peste noapte. Foarte recomandat pentru pielea uscată, pielea deshidratată sau cuticulele deteriorate, acest tratament regenerant vă va lăsa pielea să se simtă confortabilă și ușoară. Epidermul este mai suplu, luminos, revitalizat.

Pentru a începe această frumusețe, spălați-vă pe mâini cu un săpun hidratant și uscați-le într-un prosop. Apoi, acoperă-le cu ulei și masează-ți degetele până se absoarbe complet. Profitați de ocazie pentru a vă masa articulațiile și cuticulele. Finalizați tratamentul punând o pereche de mănuși de bumbac cumpărate din orice supermarket, de la departamentul de infrumusețare. Sub căldura constantă a mănușilor de seră, mâinile tale vor absorbi profund uleiul hidratant, iar dimineața vei fi surprinsă de rezultat. Apoi aplicați crema bio de maini, Green People, 30 ml pentru a completa acest tratament.

Nu există mâini frumoase, fără unghii îngrijite

Dacă unghiile dvs. sunt prea lungi, au formă neregulată și au o culoare care variază de la alb la gri închis … este timpul să acționați.

În 5 minute vei avea mâinile și unghiile impecabile !

 1. Începeți printr-o pilire a unghiilor de la exterior la interior urmând forma lor naturală. Dacă preferați să folosiți un foarfece cu vârfuri rotunjite, să știți că rezultatul va fi mai puțin precis, dar nimic nu vă impiedică să realizați acest lucru.

 2. Apoi, înmuiați degetele într-un bol cu ​​apă cu săpun timp de 3 până la 4 minute pentru a înmuia cuticulele. Curățați partea inferioară a unghiilor cu o perie de unghii. Folosind un tampon de bumbac sau un baton de bumbac, împingeți ușor cuticulele. Uscați-vă mâinile și terminați-vă manichiura aplicând o crema hidratanta.

10 sfaturi pentru a-ți menține unghiile impecabile mai mult timp

 1. Pentru a-ți menține unghiile foarte albe masează-ti regulat unghiile cu zeamă de lămâie

 2. Pentru a avea un contur frumos al unghiilor masează-ți unghiile cu o cremă specială pentru cuticule care netezește pielea și favorizează irigarea.

 3. Pentru a trata unghiile fragile înmuiați-le zece minute în ulei de măsline călduț de două ori pe săptămână.

 4. Pentru a obține unghiile strălucitoare în mod natural, le puteți lustrui ușor cu o pilă specială. Pe lângă faptul că le face să strălucească, lustruirea stimulează aportul de sânge și, prin urmare, creșterea unghiilor.

 5. Pentru a consolida sănătatea unghiilor, mâncați produse lactate, soia, pește și fructe de mare.

 6. Administrați-vă suplimente alimentare, capsule în vitamina H, pe care le găsiți în farmacie.

 7. Periați-le în fiecare zi cu săpun cu ulei de migdale dulci.

 8. Pentru a usca rapid lacul de unghii, pune mâinile sub apă rece la două minute după instalare.

 9. Pentru a da strălucire lacului de unghii, finisați manichiura cu un strat într-o nuanță naturală.

 10. Pentru a preveni îmbătrânirea prematură a mâinilor, hidratați-le dimineața și noaptea în timp ce vă hidratați și  fața.20000

2m

20

#hidratare

5 views

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon