ACCESORII esențiale pentru alăptare găsite pe IYA.RO

ACCESORII esențiale pentru alăptare găsite pe IYA.RO

În timpul sarcinii, corpul tău suferă mari schimbări. Important este să ai grijă de tine, de corpul tău. Nu toate femeile vor simți la fel, dar pentru majoritate, sarcina lor va fi marcată de dureri specifice. Între creșterea în greutate, oboseală, senzația de dezechilibru și picioarele grele, tensiunea în partea superioară a spatelui și lombar. Nu este ușor de gestionat! Nimic nu se compara cu o pauză de bunăstare pentru a reduce tensiunea și concentrarea asupra ta și a copilului. Iată câteva ACCESORII esențiale pentru alăptare găsite pe IYA.RO.

Alaptarea este un moment unic si privilegiat intre mama si copil. Există o multitudine de elemente pentru a vă ajuta să vă facă mai ușoară această activitate. Pentru a rezolva această aventură cu seninătate, aveți prezentate mai jos unele accesorii esențiale pentru momentele alăptării.

Mameloane din silicon

Mameloanele de silicon sunt utile dacă reflexul de supt copilului nu este declanșat. Astfel, mameloanele să îi permită să sugă fără dificultate.În plus, laptele curge mai repede, ceea ce nu va obosi copilul.


Este esențial, ca în perioada alăptării să aveți o bustieră pentru a menține sânii și pentru a preveni posibilele complicații. Acesta trebuie să fie confortabil și practic și nu ar trebui să comprima sânii. Bustiera ar trebui să se deschidă și să se închidă cu o mână, fiind convenabilă atunci când ții copilul in brațe. Prioritatea este: confortul și caracterul practic.


Pompa de sân

Acesta poate fi folosita de la naștere, în cazul în care considerați că aveți probleme cu lactația. După naștere, în cazul în care copilul se naște prematur, pompa de sân este un instrument esențial pentru a păstra laptele ușor de tras și pentru a evita congestionarea. Dacă sunteți supraaglomerată, pompa de sân poate fi de asemenea utilizată pentru a calma.


Îngrijirea în timpul sarcinii:

  1. Băile de hidromasaj: reușesc să vă relaxeze mușchii cu blândețe, fără să mai vorbim de acțiunea asupra posibilelor afecțiuni ale picioarelor grele.

  2. Îngrijire prin hidratare: scruburi moi, înfășurare naturală a produsului, masaj cu ulei de migdale … perfect pentru a-ți ajuta pielea să treacă testul sarcinii fără a crăpa.

  3. Îngrijirea feței:  curățarea pielii , masca de reechilibrare (de exemplu masca cu argilă), îngrijirea ochilor, sfaturi pentru machiaj: toate mijloacele sunt bune pentru a calma pielea tulburată și pentru a-ți restabili strălucirea chiar și în cazul insomniei cronice!

  4. Masaje relaxante: gât, cap, mâini, picioare, picioare … atâta timp cât produsul utilizat este autorizat, vă puteți bucura de acestea!

  5. Tratamente de înfrumusețare: manichiura și pedichiură, îndepărtarea părului cu ceară caldă și coafura vă permit să rămâneți frumoși în așteptarea bebelușului, fără să vă asumați niciun risc.

Creștere și dezvoltare

Copilul îți ocupă toate zilele … și nopțile. Foarte sensibil la vocea ta, la mirosul tău și la grija ce i-o porți, el necesită multă atenție. Dacă încă nu-și stăpânește mișcările, observă cu o curiozitate puternică ce-l înconjoară, cât timp este treaz. În ciuda oboselii datorate noptilor nedormite, bucurați-vă! De la naștere, copilul  s-a schimbat și evoluează cu mare viteză. Iată câtea repere.

MĂSURĂTORILE TIPICE ALE BEBELUȘULUI LA 1 LUNĂ


fată

băiat

dimensiune53,4 cm54,4 cm

greutate4,1 kg4,4 kg

Acestea reprezinta cifrele medii la 4 săptămâni, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

Progrese în abilitățile motorii la 1 lună

Bebelușul își mișcă brațele și picioarele într-un mod foarte dezordonat. El stă întotdeauna în „poziție de broască”, cu membrele îndoite. Când este pus într-o poziție șezând, el începe să țină capul pentru câteva secunde. Și îl poate corecta atunci când este pus din nou pe burtică. Mâinile lui sunt în cea mai mare parte ondulate și le închide involuntar pe degetele adulților sau obiectelor mici. Acesta este reflexul de apucare, care se declanșează atunci când îi stimulați palma. În același mod, dacă sprijini copilul în picioare pe o suprafață plană, păstrează reflexul de mers automat. El va pierde aceste reflexe arhaice în săptămânile următoare.

ÎNGRIJIREA

Medicul a trebuit să-i prescrie o doză de vitamina K pentru a-i da bebelușului de îndată ce va avea o lună. În mod similar, continuați să-i dați zilnic vitamina D , conform recomandărilor pe care le-ați primit la maternitate.

VACCINURI ȘI CONSULTĂRI

Indiferent dacă este vorba despre un medic pediatru sau medicul de familie, un medic trebuie să vă monitorizeze copilul lunar, până la 6 luni. El îl va cântări, îl va măsura și se va asigura de buna sa dezvoltare. Enumerați toate întrebările pe care vi le puneți și nu uitați să aduceți fișa de sănătate în timpul acestei consultări.

DE URMĂRIT

În caz de diaree, febră peste 38 ° C sau orice comportament neobișnuit care vă îngrijorează, consultați medicul rapid.


Contact

INFORMAȚII COMPANIE

IYA CONCEPT TRADE SRL – Nr. inreg. 1409/2018

Adresa: Strada General Dragalina, Nr. 120, Turda, jud. Cluj

Punct de lucru: Strada Lianelor, Nr. 8, Turda, jud. Cluj

CUI: 39189259

Reg. com.: J12/1409/2018

IBAN: RO39BTRLRONCRT0445715701 Banca Transilvania20000

2m

20

#hainealaptare

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon