Biorezonanta depisteaza si trateaza bolile?

Biorezonanta depisteaza si trateaza bolile?

Tehnica de diagnostic si tratament in camp energetic prin biorezonanta este bazata pe o tehnologie. Aceasta detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului si face parte din categoria tratamentelor de medicina complementara. Biorezonanta depisteaza si trateaza bolile?

Dispozitivele de biorezonanta de ultima generatie concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice analizeaza procesele biologice ca un tot si trateaza adevaratele cauze ale problemelor de sanatate. Undele radiante se misca in spatiu ducind cu ele un flux urias de energie si informatie.

Ce este biorezonanta magnetica?

Totul pe pamant si in univers exista intr-un spatiu energo-informational. Cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepind chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism. Ele sunt responsabile de generarea vietii si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica.

Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putand fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate. Schimburile de la nivel celular sunt nu numai electrice dar si electromagnetice producindu-se intr-o anumita gama de frecvente.

Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului.20000

2m

20

#biorezonanta #medicinacomplementara #tratamentbiofizic

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon