Cum să SLĂBEȘTI dacă ai peste 40 de ani?

Cum să SLĂBEȘTI dacă ai peste 40 de ani?

Ați luat câteva kilograme în plus în ultimii ani, dar ați dori să vă păstrați silueta și să vă stabilizați. Care este cheia succesului: urmăriți-vă greutatea constant și mâncați variați! Cum să SLĂBEȘTI dacă ai peste 40 de ani?

Odată cu anii, silueta se schimbă puțin. Aceasta este o schimbare inevitabilă . Și este normal să terminăm și în carantină cu câteva kilograme mai mult de 20 de ani . Este o realitate fiziologică care trebuie admisă! Cu toate acestea, chiar și această nouă greutate dobândită de-a lungul anilor nu este întotdeauna ușor de stabilizat. Dacă trebuie să evitați să vă cântăriți în fiecare zi, monitorizarea dvs. în mod foarte regulat vă permite să reacționați fără întârziere. Este cea mai bună metodă de a evita să acumulați kilograme inutile , cu toate consecințele nefericite pentru forma și sănătatea dvs. .

Cum să SLĂBEȘTI dacă ai 40 de ani? Strategia câștigătoare!

După cum știți, dietă sănătoasă și variată este una dintre cheile bunăstării și sănătății . Deja acorzi atenție la ceea ce mănânci, dar alegerile bine orientate pot îmbunătăți în continuare calitatea nutrițională a meselor tale … și te vor ajuta să rămâi în formă și în timpul activității tale de slăbire.

Punctele tale forte pentru a pierde in greutate

Te cunosti bine, știi ce ți se potrivește. Îți administrezi mai bine apetitul , ai învățat să apreciezi calitatea, mai mult decât cantitatea.

Capcanele de evitat în carantină

  1. Nu consumi suficiente produse lactate

Pentru a menține oasele puternice și pentru a reduce riscul de osteoporoză mai târziu , adulții sunt sfătuiți să ofere un supliment de siguranță a calciului de 1200 mg pe zi. Pentru realizarea acestuia, este esențial să oferim zilnic 3 până la 4 produse lactate, să alegem, lapte, lactate, brânză. Sunt, de asemenea, bogate în calciu . Atenție însă: amestecurile de sucuri de fructe-lapte nu aduc mult aport iar flacoanele mici de băuturi cu lapte oferă mult mai puțin decât un iaurt.

2. Esti o persoană perfecționistă

Vrei să te descurci prea bine.  Dieta de slăbire, atenție, nu este neapărat sinonimă cu meniuri întotdeauna identice, pedepse în ceea ce privește gătitul sau privări de zi cu zi! Pentru a pierde în greutate fără frustrare și, mai ales, pentru a nu crește în greutate, este necesar ca mâncarea să rămână o plăcere .

Sportul este eficient pentru a pierde în greutate permanent- Cum să SLĂBEȘTI dacă ai 40 de ani?

Creșterea activității fizice vă permite să mâncați puțin mai mult, în timp ce pierdeți în greutate la fel de mult. Pentru a vă îmbunătăți greutatea în același timp,  mergeți pe scări și faceți 10 minute de sală în fiecare zi, dacă puteți.

Cum mănânci sănătos dupa 40 de ani?

Gândește-te la următoarele alimente care să îți completeze mesele:

  1. Ierburi (pătrunjel, arpagic, proaspete sau congelate): pentru a avea mereu la îndemână, salate și felul principal de mâncare.

  2. Preparate de jeleu : acestea aduc foarte puține calorii, și deloc grăsimi;

  3. Ulei de alun sau nucă : foarte bogat în acizi grași esențiali și atât de parfumat încât sigur nu veți folosi prea mult în salate;

  4. Amestecuri de legume de „natură” congelate . Gata preparate, originale și gustoase, pur și simplu se fierb sau se amestecă.

  5. Fructe exotice (mango, lychees, kumquats, fructul pasiunii). Nu sunt mai calorice decât alte fructe și puteți mânca de 2 până la 3 ori pe zi;

  6. Băuturi ușoare. Cocktailuri dietetice, fără zahăr, sau sucuri fara calorii. Ceai de menta fierbinte sau rece (îndulcitor adăugat în mod opțional).
20000

2m

20

#dieta

0 afișare

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon