Decat un PAR RAR, mai bine o CHELIE DEASA- produse ingrijirea PARULUI

Decat un PAR RAR, mai bine o CHELIE DEASA- produse ingrijirea PARULUI

Si barbatii sufera, nu-i asa? Poate ca nu se simt foarte stresati de aparitia ridurilor, dar caderea masiva sau totala a parului ii ingrijoreaza si ii deruteaza, deoarece chipul se schimba semnificativ. Decat un PAR RAR, mai bine o CHELIE DEASA- produse ingrijirea PARULUI.

Poluarea, lipsa unor minerale esentiale din alimentatie, sampoanele si produsele de sitilizare abunda in conservanti si substante chimice agresive. Firul de par se degradeaza continuu. Mai intai devin tern si lipsit de viata, apoi cade si nu se mai regenereaza.

Ce cauzeaza caderea parului la barbati?

Glumele despre cheliosi le fac de mult ori ei insisi, mai ales ca autoironia este considerata o forma de inteligenta. Iar o frunte inalta, chiar maxim de inalta este un marker al inteligentei. Cam asa se spune, nu?  Ce cauzeaza caderea parului la barbati si cum o putem combate?

Chelia este o problema foarte des intalnita . Alopecia, cum mai este ea denumita, nu inseamna automat  ca exista o problema medicala si nu reprezinta un risc pentru sanatate, dar devine o problema estetica pentru multi barbati.

Daca nu sunt implicate anumite caracteristici genetice, atunci atentia poate fi indreptata spre unele  medicamente care contin mai multa vitamna A, unele boli sau un stres puternic, ori permanent. Si lista nu se incheie aici. Putem aminti intre legatura semnificativa dintre fumat si chelia prematura la barbati , pe care studiile au evidentiat-o din plin

Cum se previne alopecia?

De alopecie sufera nu doar barbatii, ci si femeile, cauzele hormonale sunt adanc intricate. Intrucat tratamentele impotriva chelirii pot include efecte secundare sau riscuri – unele medicamente specifie sau interventii chirurgicale care sunt acum la moda si intens mediatizate- o sa ofer alternative naturale pentru prevenirea alopeciei.

Vorbim, in primul rand, despre un scalp sanatos, de aceea vom urmari acele produse de ingrijire  care ne revitalizeaza parul. La fel ca si tenul, parul imbatraneste. Acest asepct nu este ireversibil daca folosesti produse naturale, blande cu parul si care exercita un efect de hranire si tonifiere a acestuia.

In acest sens, divizia de cerecetare de la CHARME COSMETICS  a inovat cateva produse îngrijirea parului (click pe link) cu maxmum de impact, care insanatosesc scalpul si creeaza premisele reconstructiei firului de par degradat.

Care este rutina de ingrijire a parului cu produse naturale?

Inainte de toate, trebuie accentuat faptul ca spalarea zilnica nu este indicata. Dupa cum nici spalarea la mai amult de o saptamana. Prea des inseamna folosirea prea frecventa a produselor de styling care, in proportie de 99% sunt pline de substante chimice.

Parul se spala bland, la inceput cu apa  foarte calda pentru a  dechide porii. Acest lucru ajuta a produsele sa patrunda cat mai adanc in piele si sa isi desfasoare efectele. Pentru ultima clatire se foloseste apa aproape rece, nu si pe scalp, pentru a inchide porii la loc si pentru a asigura stralucirea.

Mai intai spala parul cu samponul de par anticadere cu Extract de Ginkgobiloba si Brusture. Scesta contine extract de Ginkgobiloba. O componenta extrem de valoroasa a acestui sampon este brusturele, un fortifiant de execptie a firului de de par.

Acest sampon combate matreata, daca exista, si are rol profilactic in aparitia sa. Insa, consecinta directa este cea ce stimulare a cresterii parului.

Apoi aplica un balsam cu Conezima Q10.

Aceasta operatiune se repeta o data la doua zile. In a patra zi vei observa ca parul nu mai cade aproape deloc. Pentru intretinere sunt recomandate cel mult doua spalari in plus pe saptamana.

Folosind constant produse de la Charme Cosmetics, obtii un par revitalizat si stralucitor datorita extractelor naturale cu care l-ai hranit, dar mai ales sanatos! Evident, pentri combaterea imbatranirii parului, ingrijirea externa trebuie completata cu produse naturale adminstrate intern, cum ar fi drojdia de bere si siliciul organic, spirulina si complexul detoxifiant natural.20000

2m

20

#produseingrijireaPARULUI

0 views

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon