IARNA nu va avea PIELEA MEA!

IARNA nu va avea PIELEA MEA!

Odată cu primul îngheț, pielea noastră devine inconfortabilă, strânsă și își pierde elasticitatea. Copleșită de variațiile de temperatură, „este esențial să consolidăm hidratarea pielii. Pentru asta trebuie să alegem creme cu o putere mare de hidratare”, spune Alain Geloën, consultant în comunicare Om de știință și director de cercetare la CNRS. Balsamurile hrănitoare și alte creme hidratante devin apoi aliații pielii moi, suple și perfect netede pentru a înfrunta iarna cu aceeasi frumusețe. Din acest motiv IARNA nu va avea PIELEA MEA!

Pielea: o barieră împotriva agresiunilor externe

Din punct de vedere fizic, chimic și biologic, pielea noastră este o adevărată barieră împotriva agresiunilor externe. Când temperaturile scad, epiderma noastră este expusă la temperaturi mai reci decât corpul nostru menținut constant la 37,5 ° C. Drept urmare, dacă este prea frig, „organismul este de acord să reducă temperatura regiunilor periferice, motiv pentru care începem să ne simțim reci de extremități (pielea expusă, mâinile, picioarele”) explică Alain Geloën. Pielea expusă în aer liber este apoi mai puțin vascularizată, aportul de oxigen este scăzut, pielea este mai puțin hrănită și activitatea sa celulară este redusă.

Efectele frigului asupra epidermei

Sub efectele frigului, pielea devine uscată și are dificultăți de regenerare. „Chiar și expunerea periodică a frigului intermitent plasează pielea într-o situație în care deshidratarea este mult crescută și îmbătrânirea accelerată”, explică cercetătorul . Aceste modificări au consecințe asupra aspectului pielii care devine ridată, cartonată și întinsă.

Cum sa ai o piele frumoasă în miezul iernii?

Secretul pielii frumoase atunci când se instalează frigul este să te hidratezi! Și profitați de îngrijirea hrănitoare care promovează formarea de pelicule lipidice și limitează pierderile de apă. Pentru a alege bine, expertul nostru recomandă să opteze pentru creme „capabile să faciliteze metabolismul celulelor, cum ar fi cele care conțin creatină (acțiune energizantă) și antioxidanți puternici”.

Bogata îngrijire a balsamului NOURISH – crema bio de maini, Green People

O cremă moale în miezul iernii, care are o acțiune hrănitoare imediată și de durată. Timp de 48 de ore, pielea este calmată, a găsit un aspect neted și o atingere mătăsoasă. Preț 45 ron si are 30 mililtri.

Această cremă din ingrediente 100% naturale, hrănește și protejează pielea, pentru mâini mai moi și mai tinere. Uleiul de argan: hidratează intens pielea, unghiile și cuticulele, uleiul de mandarină roșie și camfor hrănesc pielea și lasă o senzație de prospețime. Se știe ca uleiul de camfor poate avea efect de relaxare sau de revigorare, in funcție de necesitate. 

Disponibil exclusiv în magazinul Rangali Bio shop. (Click pe link)20000

2m

20

#Frumusețe

0 views

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon