Servicii FOTO VIDEO nunta-Colecționari ai colțurilor lumii

Servicii FOTO VIDEO nunta-Colecționari ai colțurilor lumii

Fotografierea presupune însuşirea obiectului fotografiat. Înseamnă plasarea într-o anumită relaţie cu lumea. O relaţie resimţită drept cunoaştere şi, astfel, drept putere. Considerat deja prima cauză a alienării, mecanismul prin care omenirea a abstractizat lumea în cuvinte tipărite este posibil să fi dat naştere acelui surplus de energie faustiană şi de degradare psihică, care au dus la crearea societăţii modeme, anorganice. Cum sa apelezi la servicii foto video nunta-Colecționari ai colțurilor lumii?

Dar tiparul pare o formă mai puţin periculoasă de diluare a lumii, de a o transforma într-un obiect mental, decât cea a imaginii fotografice. Acestea,

în prezent, ne oferă cele mai multe cunoştinţe despre trecut şi despre orizonturile prezentului. Ceea ce se scrie despre cineva sau despre un eveniment reprezintă, de fapt, o interpretare, la fel ca declaraţiile vizuale realizate manual, picturile şi desenele. Imaginile fotografiate nu par declaraţii despre lume, ci fragmente ale ei, miniaturi de realitate pe care oricine le poate produce sau procura. Imaginile foto video nunta,  reduceri la scară ale lumii, sunt, la rândul lor, reduse, mărite, reîncadrate, retuşate, manipulate, falsificate.

Îmbătrânesc, atinse de fragilitatea inerentă obiectelor de hârtie, dispar, devin preţioase, sunt cumpărate, vândute, reproduse.

Cuprind în ele lumea şi în acelaşi timp au nevoie să fie cuprinse. Sunt lipite în albume, înrămate, aşezate pe mese, agăţate pe pereţi, proiectate ca diapozitive. Sunt publicate de ziare şi reviste, sortate aflabetic de poliţie. Expuse în muzee, adunate în volume de edituri. Timp de zeci de ani, albumele au constituit modalitatea consacrată de aranjare (şi, de obicei, de micşorare) a fotografiilor. Garantându-le astfel longevitatea, ba chiar nemurirea. Ele fiind obiecte fragile, uşor de distrus sau de rătăcit – şi un public larg.

Fireşte, cuprinsă într-un album foto video nunta, o fotografie este imaginea unei imagini. Dar fiind în sine un obiect tipărit, cu o suprafaţă netedă, îşi pierde mult mai puţin din calitatea originală atunci când este reprodusă într-un album, comparativ cu o pictură.

Şi totuşi, albumul nu reprezintă cea mai potrivită formă de introducere a unui grup de fotografii în circuitul general. Ordinea în care fotografiile vor fi privite este dictată aici de ordinea paginilor, deşi nimic nu obligă cititorii să o respecte şi nici nu le impune un interval de timp pentru fiecare în parte. Ordinea şi intervalul de timp alocat contemplării unei fotografii sunt impuse, ceea ce conferă claritate vizuală şi impact emoţional. Dar fotografiile translatate în film nu mai pot fi colecţionate, ca atunci când sunt reproduse în albume. Fotografiile furnizează dovezi. Lucrurile despre care auzim, dar pe care ne este greu să le credem, par demonstrate când le vedem într-o fotografie.

Oricare ar fi limitările (amatorismul) sau pretenţiile (creativitatea) ale fiecărui fotograf nunta sau fotograf nunta Bucuresti, o fotografie – orice fotografie – pare să aibă o relaţie mai inocentă, şi astfel mult mai fidelă, cu realitatea vizibilă decât alte obiecte mimetice.20000

2m

20

#fotografnunta

0 views

© 2020 by Subiecte Medicina

Iasi, Romania

Tel: 0756 840 608

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon